ЗА

DLG Bulgaria

DLG Bulgaria > DLG Bulgaria

Ние сме DLG

DLG International e компания, която предлага международен опит в създаването на търговски панаири и предоставяне на управление на проекти и консултантски услуги. Тези дейности се координират от служители в централата във Франкфурт с девет дъщерни дружества, включително и в България, под името DLG Bulgaria.

С десетилетия опит DLG, глобалната мрежа от експерти и инстинкт за откриване на нововъзникващи тенденции и проблеми, DLG International е пионер в успешното разработване и осъществяване на международни търговски панаири и специализирани изложения в областта на селскостопанската техника, растениевъдството, животновъдството и биоенергия популярни в цял свят – AGRITECHNICA , EUROTIER, INTERNATIONAL FIELD DAYS.

Нашите глобални платформи са предназначени за насърчаване на диалога между политиците, научната общност и света на бизнеса.
DLG International работи в тясно сътрудничество с министерства и правителствени агенции в подкрепа на международни проекти чрез предоставяне на консултантски и координационни услуги.

В сектора с търговските панаири, консултантските услуги и услугите за изграждане на щандове, предоставяни от DLG International, поставят компаниите в центъра на световната бизнес арена.

Нашата Цел

DLG има за цел да насърчава иновациите в селското стопанство, агробизнеса и хранителния сектор, чрез трансфер на знания, качество и технологии.

История на събитията

2018

Международни дни на полето България 2018

Над 80 български и чужди фирми участват на първото издание

2019

Международни дни на полето България 2019

2019

Водещо световно търговско изложение за животински продукти в Абу Даби

2019

Агритехника Хановер ноември 2019